Ontmoet onze klantexperts

Onze klantexperts staan voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Via telefoon, chat of mail beantwoorden ze vragen of brengen ze je in contact om je verder te helpen. Maar wie zijn zij eigenlijk? Nu het thuiswerken meer regel dan uitzondering is, is het hoog tijd om beter kennis te maken. In dit blog stellen de leden van onze klantexperts-cirkel zich aan je voor.

Marthe

Marthe is op haar 19e begonnen als vakantiekracht in het magazijn bij onze leverancier Kramp. Daar groeide ze door naar de klantenservice waar ze een aantal jaren klachten behandelde. Na een aantal omzwervingen kwam ze 2 jaar geleden bij INDI terecht. Marthe houdt zich voornamelijk bezig met werkplaatsorders en garanties en reparaties. Ze probeert daarnaast zoveel mogelijk manco zendingen terug te vinden na een gratis herlevering. Mocht dit niet lukken dan dient zij een claim in bij de vervoerder.

Klantexpert Marthe

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Ik heb 4 jaar lang bokszaktraining en 1-op-1 training gevolgd. In het nieuwe jaar hoop ik dit weer fanatiek op te pakken. Gelukkig sporten wij bij INDI elke vrijdag met collega’s online! Sinds afgelopen zomer is mijn gezin uitgebreid met onze hond Dushi. Zij komt van Aruba en was daar een straathond. Ik help een stichting door dit soort honden tijdelijk op te vangen voor ze geadopteerd worden in Nederland.”

Robbert (de Weerd)

Sinds vorig jaar maart werkt Robbert bij INDI. Hij onderzoekt de mogelijkheden binnen onze klantcontactsystemen. Hoe kunnen wij optimaal gebruik maken van onze huidige systemen? Robbert zorgt voor de juiste inrichting van de communicatiekanalen. Denk hierbij aan ons telefoonsysteem, ons chatprogramma en het ticketsysteem waaruit wij alle mails beantwoorden. 

Klantexpert Robbert de Weerd

“In mijn vrije tijd mag ik graag tafeltennissen, bowlen en tafelvoetballen. Verder ben ik een enorme autoliefhebber en Formule 1-fan. Ik word blij van tijd doorbrengen met mijn gezin. Toen corona toesloeg en we thuis moesten werken, ben ik naar zolder ‘verbannen’. Ondertussen heb ik hier mijn thuiswerkplek volledig ingericht.”

Linda

Linda is in juni 2020 bij INDI begonnen. Zij weet niet beter dan dat we thuiswerken en dat gaat prima. Wanneer je je facturen niet op tijd betaalt, krijg je Linda aan de lijn. Zij houdt zich bezig met debiteurenbeheer en wordt blij van bellen. Met alle vragen over facturen of betalingen ben je bij Linda aan het juiste adres.

Klantexpert Linda

“In mijn vrije tijd ga ik graag naar rock en metal-concerten. Ik ben een enorme fan van ‘slechte’ horrorfilms. Elke ochtend ga ik vroeg op pad om mijn kinderen met de bus naar school te brengen. Slapen is ook een grote hobby van mij om weer helemaal op te laden.”

Manouk

Manouk is een vrolijke, spontane dame die naast haar rollen in de Klantexpertscirkel actief is in debiteurenbeheer. Ze wordt blij van het bedenken van oplossingen om alles zo soepel te laten verlopen. Ze zorgt dat elke klant goed is ingericht en op de juiste plek terecht komt. Wij vinden elke klant de belangrijkste en zorgen dat je op de juiste plek terechtkomt.

Klantexpert  Manouk

“Op de achtergrond ben ik betrokken bij ons familiebedrijf, een slijterij die 4 jaar geleden in Leek is opgericht. Om nou te zeggen dat dit een hobby is komt misschien een beetje raar over, maar ik vind het ontzettend leuk om hier mijn steentje aan bij te dragen. Daarnaast vind ik het erg leuk om te volleyballen en ben ik sociaal ingesteld. Veel met familie en vrienden, maar ook zeker tijd voor mijn eigen gezin. Niets is tijdverlies als je van de dag geniet!”

Robbert (Brouwer)

Robbert is gedreven in zijn werk. Met zijn logistieke achtergrond is hij vooral achter de schermen actief. Jullie zullen hem niet snel aan de telefoon krijgen. Robbert is naast onze Lead Link o.a. Klantredder. Hij houdt zich voornamelijk bezig met logistieke en transport gerelateerde vraagstukken. Voor het oplossen van klachten of escalaties in transport draait hij zijn hand niet om.

Klantexpert Robert Brouwer

“Wanneer de werkdag voorbij is ben ik vaak terug te vinden in de bossen op de mountainbike. Een mooie ronde “stoempen” op de racefiets ga ik ook niet uit de weg. Wil je weten waar je in het noorden van het land het mooiste kunt mountainbiken? Vraag het gerust!”

Monique

Ons jongste en tevens nieuwste cirkellid is Monique. Ze woonde en werkte 4 jaar in Canada waarna het tijd was voor een nieuwe uitdaging in Nederland. Deze uitdaging gaat ze graag aan bij INDI. Monique is momenteel druk bezig met haar inwerkperiode en zal zich, samen met Linda en Manouk, voornamelijk bezighouden met debiteurenbeheer.

Klantexpert  Monique

“Ik woon op een boerderij. Naast mijn dagelijkse portie hondenaffectie en het voeren van de koeien en dergelijke hou ik erg van zwemmen en wandelen. Ik ben een echt familiepersoon en vind het dan ook erg fijn om op de bank neer te ploffen en een filmpje met de hele familie te kijken. Reizen staat erg hoog op mijn lijstje en ik wil daarom graag Europa ontdekken. Simple yet exciting!”

André

Met zijn 21 jaar in dienst is André, zoals hij het zelf zegt, de opa van onze cirkel. Ondanks dat het in de huidige digitale wereld soms wat snel gaat, kan hij ons goed bijbenen. Juist door zijn vele jaren ervaring kent hij veel van onze klanten en hier speelt hij goed op in. André wordt dan ook blij van klantbezoeken en meedenken aan oplossingen. Hij zorgt er in zijn rol van Nachtburgemeester voor dat elke nieuwe aanmelding voor nachtbezorging soepel verloopt.

Klantexpert André

“Ik woon in Aalten in de mooie Achterhoek. Hier kun je mij best eens tegenkomen op de fiets. Heerlijk in de prachtige natuur. Daarnaast word ik blij van gezellig in de kroeg ‘hangen’. Onder het genot van een biertje genieten van een liveband of het bezoeken van een festival. Maar ook thuis lekker koken is een van mijn hobby’s.”

Wolter

Wolter werkt alweer 4,5 jaar bij INDI. Hij is erg begaan met zijn collega’s en is dan ook bezig met ons werkgeluk. Zijn doel is het werken bij INDI zo aangenaam mogelijk maken door o.a. elke nieuwe collega een warm welkom te geven. Samen met Yolanda en Karina is hij een van de zelfsturingscoaches. In deze rol staan zij de overige collega’s bij in moeilijke situaties of bij vragen.

Klantexpert Wolter

“Oorspronkelijk kom ik uit Zuidoost-Groningen, maar inmiddels mag ik Leek mijn thuis(kantoor) noemen. Knuffelend met mijn hond Bob kom ik de dag wel door. Door mijn nuchtere instelling, zal ik altijd jouw probleem/vraag/klacht zo snel en efficiënt mogelijk oplossen.”

Yolanda

Yolanda is een bezig bijtje en kan niet stilzitten. In haar blogs probeert ze zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe alles bij INDI werkt. Zij is naast haar rollen in de Klantexpert-cirkel ook actief in andere cirkels. Zo is Yolanda net als Wolter zelfsturingscoach. Wist je dat bij INDI gezondheid erg belangrijk is? Yolanda is onze gezondheidsguru en zij geeft ons elke vrijdagochtend een workout ‘Fit je weekend in’. Daarnaast zorgt zij ervoor dat wij rekken en strekken. Elke dinsdagmiddag ‘Stappen wij eens achter onze laptop vandaan’.

Klantexpert Yolanda

“Met mijn camera om mijn nek trek ik het liefst de natuur in. Genieten van de rust, plaatjes schieten en vitamines opsnuiven. Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien en ben helemaal gek op reizen. Sinds een aantal weken rent er een vrolijke puppy in huis. Wij kunnen niet wachten om samen met Kyra meer van de wereld te ontdekken. Naast INDI werk ik op een sportschool en ben ik Zumba en Steps/Aerobics-instructrice. Niemand verlaat mijn les zonder een voldaan gevoel. Muziek is een belangrijk onderdeel van mijn leven en ik speel dan ook nog eens dwarsfluit in een harmonieorkest.”

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op als je meer over ons wilt weten, of laat hieronder een reactie achter.

Lees ook:
Hoe werkt een zelfsturende organisatie?
Ik heb een order geplaatst. En nu?
Mijn zending is niet juist. Wat nu?
Daarom kies je voor INDI