De voordelen van nachtbezorging

Je hebt voor 18:00 uur een bestelling geplaats en verwacht deze de volgende dag in huis. Dit is een van de beloftes van INDI. Omdat je gebruikmaakt van dagbezorging zit je de hele dag op DHL te wachten. Dit kan veel sneller! Een voordeel van bestellen bij INDI is nachtbezorging. Maar hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk?

Wat moet je zelf regelen?

Om gebruik te kunnen maken van nachtbezorging zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Omdat de chauffeur de bestellingen ’s nachts komt leveren, is er niemand aanwezig. Het is daarom nodig om na te denken over een geschikte nachtlocatie. Let op, deze locatie moet overdekt zijn i.v.m. weersomstandigheden en afgesloten kunnen worden. De locatie kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan een fietsenhok, gang of zelfs een hondenhok. Ook kun je een van onze nachtcontainers hiervoor gebruiken.

Belangrijk om te noemen is dat volumezendingen (pallets en/of lengtevracht tussen ±100 en 600 cm) met een vrachtwagen bezorgd worden. Is het afleveradres in een woonwijk, dan is dit niet wenselijk en raden we het gebruik van nachtbezorging af.

De voordelen op een rij

Het gebruik van nachtbezorging heeft meerdere voordelen:

  • Voor 8:00 uur ’s ochtends bezorgd.
  • Afleverlocatie naar keuze.
  • Veilig in uw eigen losplaats of bestel een container of depot in onze webshop.
  • Bezorging in retourkratten. Dus duurzaam en geen afval.
  • Retourzendingen worden meegenomen door de vervoerder.
  • Geen extra kosten.

Aanmelden voor nachtbezorging

Nu je overtuigd bent van onze nachtbezorging wil je je aanmelden. Dit kan via het online aanmeldformulier. Wat willen wij van je weten? Als eerste natuurlijk je gegevens en het adres waarop je de nachtbezorging wilt ontvangen. Daarnaast is het belangrijk dat het duidelijk is waar jouw nachtlocatie zich bevindt en hoe deze eruitziet. De chauffeur komt immers in het holst van de nacht en heeft geen tijd om het hele terrein af te speuren. Stuur daarom een korte omschrijving en wat foto’s mee bij je aanmelding, dan is het afleveren zo gepiept.

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingediend, nemen wij contact met je op om deze door te spreken en zorgen wij ervoor dat de vervoerder alle instructies ontvangt. Uiteraard laten we het weten zodra de nachtbezorging van start gaat. De vervoerder zal een proefzending brengen met een locatiebordje. Deze bevestig je op de locatie zodat het altijd herkenbaar is voor de chauffeur.

Het INDI-bord voor de afleverlocatie van nachtbezorging.

Vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen graag verder!

Lees ook het blog ‘Bestelling retour? Zo regelen we het‘.