Daarom kies je voor INDI

Wat zijn mijn voordelen als ik mij registreer als klant? Waarom is INDI de beste leverancier voor mij? Logische vragen die je wellicht stelt wanneer je onze webshop bezoekt. In dit blog leg ik je haarfijn uit waarom je voor INDI kiest.

Een account met vele voordelen

Je hebt al een account aangemaakt in een paar klikken. Als eerste vul je je e-mailadres in en kies je zelf een wachtwoord waarmee je inlogt. In de volgende stap vul je alleen nog je KvK-nummer in, waarna de overige velden zich automatisch vullen.

inlosgsherm account aanmaken bij INDI

Ook wanneer je geen bedrijf hebt kun je een account aanmaken. Let daarbij op dat je bij het aanmelden bij ’type klant’ kiest voor ‘particulier’.

Persoonlijk kortingsprofiel

Na het registreren kennen wij een persoonlijk kortingsprofiel toe. Binnen een half uur richten wij je account in en ontvang je bericht van ons. Wij baseren het kortingsprofiel op de Standaard Bedrijfsindeling (SBI-code). Deze code is geregistreerd bij je KvK-inschrijving en geeft aan wat de hoofd- en/of nevenactiviteit van het bedrijf is.

Naast de SBI-code kijken we voor je persoonlijk kortingsprofiel ook naar je kredietwaardigheid. Op basis hiervan bepalen wij of je je bestellingen direct moet betalen of dat facturatie achteraf mogelijk is.

Binnen een uur is je account helemaal ingericht. Wij nemen nog even contact met je op om je welkom te heten. Zo weet je zeker dat het juiste kortingsprofiel is ingericht. Je ziet vanaf dit moment netto prijzen in de webshop. Dit is de prijs die jij betaalt na het verrekenen van de juiste korting. Je kunt dan direct beginnen met bestellen.

Snelle levering

Bij INDI geldt, voor 18.00 uur besteld is morgen in huis! Wij versturen alle orders dezelfde dag nog vanuit ons magazijn, mits op voorraad uiteraard. Het kan altijd voorkomen dat er een vertraging is bij de vervoerder en je jouw pakket een dag later ontvangt. Wij kunnen je hier alles over vertellen, dus neem gerust contact met ons op bij vragen.

Nachtbezorging

Een ander groot voordeel van bestellen bij INDI is onze nachtbezorging. Voor 18.00 uur besteld, is de volgende morgen voor 08.00 uur in huis. Lees alles over nachtbezorging op het blog ‘De voordelen van nachtbezorging’.

Specialistische kennis

Wist je dat wij allemaal specialisten zijn? Specialisten met technische kennis, kennis van de webshop of klantenkennis. Bij onze productspecialisten van de cirkel ‘Kennis en advies’ kun je terecht met al je technische vragen. Bij onze klantenexperts kun je terecht met vragen over je account, over levertijden, klachten en suggesties, of gewoon voor een gezellig praatje. Neem gerust contact op. Wij staan voor je klaar op werkdagen van 07.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 15.00 uur.

Inzicht in je bestellingen

Met een account heb je inzicht in je bestellingen. In het besteloverzicht zie in een oogopslag wat er nog in backorder staat en wanneer dit geleverd wordt. Ook meld je hier eenvoudig een retourzending aan. Lees er alles over op het blog ‘Ontdek de mogelijkheden van het besteloverzicht’.

Zoals je ziet heeft een account bij INDI vele voordelen. Zo ben je altijd op de hoogte van je bestellingen en betaal je de juiste prijs voor je artikelen. Wij houden van korte lijnen en snelle levering. Heb je hulp nodig om het juiste artikel te bestellen? Of heb je een klacht? Wij staan voor je klaar en denken mee voor de juiste oplossing! Neem gerust contact op.