Ontdek de innovatie van HiKOKI in gratis webinar

HiKOKI ontwikkelt high performance power tools voor professionals. Door de behoeften en wensen van de eindgebruiker mee te nemen in het design, zijn deze niet alleen effectief maar ook zeer comfortabel. Het snoerloze, elektrische gereedschap is hier het toppunt van. Wat deze zo bijzonder maakt en hoe je deze toepast, ontdek je in het gratis HiKOKI-webinar op donderdag 20 en 27 augustus.

Webinar vol innovatie 

HiKOKI luistert goed naar wensen van professionals en ontwikkelt vanuit die basis een complete lijn machines. Machines waarmee het prettig werken is omdat aan elk detail is gedacht: ergonomie, comfort, veiligheid en inzetbaarheid. 

Met eigen ontwikkelingen zoals de koolborstelloze motor in zowel accu- als elektrische machines, vertaalt HiKOKI de modernste technieken naar gebruiksgemak. In het webinar leer je over de uitwisseling van batterijen en machines, de 18V en 36V multibatterijen en wordt de 12V PEAK-machines besproken. Daarnaast ontdek je ook meer over de geschiedenis van het bedrijf. Heb je vragen? Stel ze eenvoudig via de chat.  

Tijdelijke extra’s bij jouw aankoop

In het kader van de INDI Robot Games 2020 is er een speciale actie. Koop je op 20 of 27 augustus een boor-/schroefmachine, accu-slagschroevendraaier of haakse slijpmachine van HiKOKI, dan ontvang je een gratis  slangenborenset, bitset of doorslijpschijven. Na inschrijving voor het webinar ontvang je een overzicht van de geselecteerde artikelen met actiecodes. 

Meld je gratis aan

Deelname aan het webinar is geheel gratis. Deze duren zo’n 30 minuten en zijn te volgen op de volgende data:   

  • donderdag 20 augustus om 13.30 uur of 
  • donderdag 27 augustus om 13.30 uur. 

Inschrijven is heel eenvoudig. Mail je naam, e-mailadres en voorkeursdatum van deelname naar klantenservice@indi.nl. Hierna ontvang je een bevestiging en een link naar het webinar (vergeet niet je spambox te checken). Aanmelden kan tot en met 18 augustus 2020 of voor 25 augustus 2020. 

Het evenement wordt live gegeven via Microsoft Teams. Hoewel deze te volgen is via je normale internetbrowser, raden we aan om de Microsoft Teams app gratis te downloaden. Voor de beste ervaring raden wij aan om de presentatie te volgen via een laptop of tablet. 

Tot bij het webinar!