INDI Robot Games 2020 van start

Ready, set, go! Vandaag om klokslag twaalf uur zijn de INDI Robot Games 2020 gestart. Door COVID-19 dit jaar helaas geen robots die elkaar te lijf gaan in de arena, maar vier challenges die de 23 deelnemende teams thuis uitvoeren. Het spektakel is er niet minder om, want de opdrachten drijven de robots tot het uiterste. De jury roept op vrijdag 4 september een winnaar uit aan de hand van het ingezonden videomateriaal. Als ‘gewone’ kijker kun je stemmen voor de publieksprijs.

Vier challenges

De opzet is simpel: iedere week maken we op vrijdag een challenge bekend die de teams uitvoeren en filmen. Hiervoor hebben ze steeds 9 dagen de tijd. De video’s verschijnen in de loop van de week erna op de INDI Robot Games-website en via ons YouTube-kanaal. Vanaf 11 augustus kun je je stem uitbrengen op jouw favoriete team.

De jury zal de robots per challenge beoordelen op een aantal criteria, waaronder snelheid, wendbaarheid en kracht. Uiteraard zijn de roboteers in de race voor prachtige prijzen. Waaronder een Rami Yokota RRI-3007 stiftslijper, een overnachting in Eden Designhotel Maastricht en een workshop van niemand minder dan Mastermilo (ook deelnemer van deze editie).

Houd de website in de gaten voor updates en volg het event op Facebook of Instagram om niets te missen!

Speciale kortingsactie

Tijdens de INDI Robot Games, vanaf vrijdag 31 juli t/m vrijdag 4 september, zijn een aantal geselecteerde artikelen in onze webshop extra voordelig! Bekijk hier de actiepagina.