INDI & Mastermilo merchandise nu verkrijgbaar!

Mastermilo’s kenmerkende zwarte hoodie en T-shirt met logo zijn nu ook voor alle fans verkrijgbaar. Afgelopen zaterdag presenteerde Mastermilo zijn nieuwe kleding al in de virtuele vitrine van zijn webwinkel. Vanaf vandaag kun je deze merchandise ook bij INDI bestellen.

Creatieve techneut

Mastermilo, in het dagelijks leven gewoon Emile, is een bijzonder creatieve techneut met een immens populair YouTube-kanaal. Vanuit zijn werkplaats bouwt hij de meest waanzinnige creaties, zoals een rollgolf, wipkar en snelvuur-aardappelkanon. En wat te denken van de tank op zijn oprit? Van zijn projecten doet de sympathieke Brabander dagelijks verslag in vermakelijke en leerzame video’s. De kans is groot dat je hem in zijn zwarte hoodie voor de camera ziet verschijnen. “Ik draag hem vrijwel altijd”, vertelt Emile over de telefoon: “Zelfs in het weekend.”

Kwaliteitscontrole

Emiles vrouw Sharonne regelt alles rond de gehele Mastermilo-webshop: van de inkoop, tot het inpakken en verzending. Ook houdt ze de kwaliteit van de kleding nauwlettend in de gaten. “We zijn daarmee niet over één nacht ijs gegaan”, aldus Emile. “We hadden een aantal samples uit China ontvangen, maar daar waren we toch niet helemaal over te spreken. Toen hebben we besloten om ze in Nederland te laten maken.”

Duurzame materialen

Met de premium hoodie zit je er de komende maanden warmpjes bij. Deze is gemaakt van 85% fairtrade biologisch katoen en 15% gerecycled polyester. Zelf haalt Emile wel de touwtjes uit voorzorg uit zijn hoodie: “Die kunnen natuurlijk niet op de werkplaats.” Het premium T-shirt is van 100% fairtrade biologisch katoen. Evenals de hoodies hebben deze een normale pasvorm.

De hoodies en T-shirts zijn beschikbaar in de maten XS t/m XXXL. Ga naar onze webwinkel en bestel snel jouw Mastermilo-kleding.