PREVO S1: Ergonomische en veilige snelkoppelingen

De PREVO S1 veiligheidskoppelingen van Prevost spelen in op een veilige, betrouwbare en vooral gemakkelijke (ont)koppeling van pneumatische gereedschappen of systemen. Het gebruik van perslucht was nog nooit zo zeker en ergonomisch.

De PREVO S1 veiligheidskoppelingen vallen op door hun ergonomische ontwerp en de natuurlijke grip. Het te verdraaien omhulsel zorgt hierbij voor een optimale positionering. Voorts zijn de koppelingen compact en lichtgewicht. Dankzij de simpele en intuïtieve bediening zorgt de PREVO S1 voor een snelle connectie en ontkoppeling. Ze maken daarbij het systeem druk loos met één druk op de knop.

Standaard uitwisselbaar

De S1 koppelingen zijn uitwisselbaar met bijna alle standaarden, de kleurcodes van de knoppen zorgen voor een snelle en gemakkelijk identificatie van het toe te passen profiel. Blauw: ISO6150B, Oranje: Brits, Groen: Europa, Geel: ARO 210, Rood: Tru-Flate, Zwart: ISO 6150C. De koppelingen vormen een lekdichte verbinding door het PREVO S1 afdichtingsmechanisme. Per ongeluk ontkoppelen is verleden tijd en de decompressie voorkomt het zwiepen van de slang. De vetvrije fabricage sluit verontreiniging van de perslucht uit. De koppelingen zijn bovendien uitermate bestand tegen trillingen, corrosie, schokken en pletten. Voor de zwaardere toepassingen is er een koppeling met metalen huis te verkrijgen.

De voordelen van PREVO S1 in een notendop:

  • Te bedienen met slechts één druk op de knop.
  • Directe en veilige druklozing en ontkoppeling.
  • Ergonomisch, intuïtief en natuurlijk gebruik.