Nieuw in het pakket bij INDI: Kramp pneumatiek

INDI heeft een nieuw assortiment pneumatiekonderdelen in het pakket van het merk Kramp. Het aanbod is volledig, heeft een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding en bestaat uit cilinders, ventielen, pneumatiekslangen en -fittingen en luchtverzorgingseenheden. Door de focus te leggen op de snellopers kunnen we een logisch en overzichtelijk assortiment aanbieden op onze website.

Geschikt voor vele toepassingsgebieden

Door in te zetten op kwaliteitsonderdelen, door bijvoorbeeld gebruik te maken van roestvrijstalen zuigerstangen in de Kramp-cilinders, zijn de pneumatische onderdelen prima geschikt voor uitdagende omgevingen. De producten zijn universeel en dus geschikt voor nieuwbouw én uitwisselbaar met andere merken. Uiteraard beschikt het complete gamma over de daarvoor geldende certificeringen.

Slangen

De slangen van Kramp zijn verpakt in kartonnen dozen in lengtes van 50 meter. Om het gemakkelijk te maken is de slang voorzien van een maatverdeling per halve meter, hierdoor kan de klant eenvoudig de juiste lengte kiezen. De slangen worden in drie soorten aangeboden: PA, PE en PU, waarbij de PU-slangen hydrolysebestendig zijn, ofwel: beter geschikt voor een vochtige omgeving of buitenlucht dan de standaard PU-slangen.

Koppelingen

De (insteek)koppelingen zijn in een kunststof variant en in een messing vernikkelde variant met een metalen ontkoppelingsring verkrijgbaar. De messing vernikkelde variant is robuust en een lange levensduur is hierdoor gegarandeerd.

Cilinders

De luchtcilinders van Kramp zijn volgens de ISO-norm samengesteld, dit maakt ze uitwisselbaar met andere cilinders en ze zijn standaard uitgerust met rvs-zuigerstangen. Voor gebruik in extreme situaties zijn speciale afdichtingen leverbaar.

Naast het gebruik bij nieuwe installaties zijn de cilinders uitermate geschikt voor vervanging en reparatie omdat ze universeel inzetbaar zijn. Alle bevestigingen zijn mogelijk zoals gaffels, scharnieren, etc. De cilinders zijn geschikt voor 8mm-sensoren en sensoren voor profielbuizen. Hierdoor is het bij vervanging van cilinders niet nodig om nieuwe sensoren aan te schaffen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.