Complete tool: de Quick Search Plus van Festo

Festo heeft sinds jaar en dag een simpel en gebruiksvriendelijk programma: de Quick Search Plus. In deze tool zijn alle Festo online services gekoppeld. Dit programma wordt na elke update completer, eenvoudiger en is voor de engineer een echte must have. Bovendien is de tool gratis!

Wat kan je er allemaal mee?

Met deze tool heb je toegang tot veel nuttige informatie, zoals documentatie, spare parts, data-tabellen en vergelijkingsmogelijkheden. Bovendien kan je met een simpele druk op de knop alle bijbehorende accessoires van een Festo-artikel bekijken.

Accessoires cilinder
Voorbeeld van de accessoires voor een DSBC-32-20-PPSA-N3 cilinder.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende stuklijsten samen te stellen die opgeslagen en geëxporteerd kunnen worden. Zeker voor de grotere projecten is dit een uitkomst. Deze stuklijsten zijn namelijk eenvoudig te kopiëren naar Outlook, Word, Excel, etc.

Wilt u graag inzicht in de levertijden van Festo? Ook dat kan gemakkelijk met de Quick Search Plus. Standaardproducten, oftewel voorraadproducten, worden aangegeven met een blauwe ster. Deze zijn over het algemeen binnen 1 tot 2 dagen leverbaar.

Er is nog meer!

Dat het een complete tool is, blijkt wel uit de talloze voordelen. We noemen er nog een paar:

  • Er is een link naar de productvinder en engineering tools;
  • Voeg een onderdeel direct toe aan 1 van de 3 online onderdelenlijsten;
  • Uiteraard is er technische data te vinden, inclusief pneumatische symbolen, tekeningen en foto’s.

Ook gebruikmaken van dit Festo-programma? Download dan nu de FESTO Quick Search Plus!