Hydrauliek weetjes over Alfagomma slang

Het succesverhaal achter de Alfagomma slang

Wat maakt de Alfagomma slang zo goed? Wat is het succesverhaal achter dit bedrijf? Zo’n 59 jaar ervaring staat aan de basis, maar er is zoveel meer dat bepalend is voor het succes.

Alfagomma S.P.A. staat al sinds jaar en dag bekend om haar uitstekende Research & Development afdeling, de zorg voor het milieu en het uitgekiende systeem voor kwaliteitsmanagement. Het bedrijf is in 1956 opgericht door de Italiaanse ondernemer Felice Gennasio. Vandaag de dag wordt de onderneming geleid door zijn twee zonen Enrico en Guido.

Continue verbetering

Alfagomma S.P.A. is beroemd om haar brede productrange en de beheersing van alle schakels: vanaf het initiële productontwerp en fabricageproces tot en met het ontwikkelen van services voor de eindgebruiker. Om optimaal aan veranderende klanteisen en wensen te voldoen, verbetert en vergroot Alfagomma continu haar product- en service aanbod. Met haar wereldwijde optreden is het bedrijf in staat om deze kwaliteit ook overal waar te maken. Op dit moment telt Alfagomma S.p.A. 8 productievestigingen en 79 branche- en montagecentra in 20 landen verdeeld over 5 continenten. Bij het bedrijf zijn in totaal ca. 2.400 mensen werkzaam.

Alles in eigen hand

Alfagomma laat niets aan het toeval over en kiest voor de volledig geïntegreerde productie van alle componenten. Hierdoor bereikt men de best mogelijke onderlinge afstemming, betrouwbaarheid en uitwisselbaarheid. De uitgebreide testfaciliteiten zorgen voor kwaliteitsbewaking of alle componenten voldoen aan standaard normeringen en inzeteisen. Uiteraard wordt dit alles mogelijk gemaakt door vakkundige en klantgerichte medewerkers. Op basis van al deze aspecten heeft INDI Alfagomma verkozen als strategische partner voor de levering van topkwaliteit componenten en diensten. De jongste innovaties betreffen de slangseries die niet geschild hoeven worden en een makkelijkere montage mogelijk maken. Ook de halogeenvrije serie en bijbehorende hulzen zijn tekenend voor de recente doorontwikkelingen.

Koop uw Alfagomma slang eenvoudig online bij INDI.