COMATROL – volledig geïntegreerd in Danfoss Power Solutions

Comatrol maakt hydrauliek componenten van hoge kwaliteit voor mobiele apparaten en industriële machines. Comatrol was al onderdeel van de Danfoss groep, maar wordt nu volledig geïntegreerd in Danfoss Power Solutions.

Solide basis

De afgelopen 8 jaar heeft Comatrol onder de merknaam gewerkt als “member of the Danfoss Group”. Dit heeft gezorgd voor een solide basis. Ook was het mogelijk om een hoog specialisatieniveau te bouwen in de ingebouwde (patroon)kleppen en geïntegreerde kleppen. De afgelopen jaren is er een sterke verschuiving geweest naar de klant die complete klantoplossingen eiste.

Comatrol wordt volledig geïntegreerd in Danfoss Power Solutions als een Integrated Circuit Solutions Division (ICS). Dit is in het belang van betere klantondersteuning.

Complete systeemoplossingen

Deze integratie weerspiegelt de focus van Danfoss Power Solutions op het leveren van complete systeemoplossingen. Dit terwijl de zakelijke samenwerking met Danfoss wordt vereenvoudigd. Als business unit van Danfoss zal Comatrol een sterke partner voor u zijn om aan uw behoeften en verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen.

Integratie

Het proces van het integreren en veranderen van het merk zal veelzijdig zijn en lang duren. Na een volledige overgang wordt het Comatrol-merk ingetrokken en worden alle producten binnen Danfoss verkocht. De hoogste prioriteit tijdens deze periode blijft klanten bedienen. Dus de samenwerking zal zoals gebruikelijk doorgaan met de huidige Comatrol / ICS-vertegenwoordigers.

www.comatrol.com