Alfabiotech: extra flexibele (bio)hydrauliekslang

Europa’s grootste fabrikant van o.a. hydrauliekslangen zet in op hun verbeterde slangenrange: Alfabiotech.

Vervanging

Dit betekent dat het huidige assortiment van Alfagomma Multispiral Hose wordt vervangen met slangen typen 4K, 5K en 6K. De Alfabiotech slangen zijn beschikbaar in een drukrange van 280Bar (4K), 350Bar (5K) en 420Bar (6K). Het huidige assortiment slangen HDR, 4SH en R15 wordt uitgefaseerd en zal niet meer beschikbaar zijn. Vervanging en alternatieven zullen daarom uit de Alfabiotech range geselecteerd moeten worden.

“Voordelen ten opzichte van de oude slangen van Alfagomma:

– buigradius: tot wel 50%, dus makkelijker te verwerken

– verkleinde buitendiameters, dus lichter”

Voordelen

Alfabiotech slangen zijn speciaal ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met bio-hydraulische olie, mede dankzij het synthetisch rubber. Hierdoor is het ook bruikbaar in combinatie met op petroleum gebaseerde hydraulische oliën. In vergelijking met de HDR en 4SH slangen hebben Alfabiotech slangen voordelen als verkleinde buitendiameters en buigradii, dit laatste tot wel 50%.

Alfabiotech: radius
De buigradius van Alfabiotech

Maatvoering

Maatvoering van krimpen is ook gewijzigd vanwege de overgang naar Alfabiotech. Bekijk daarom de perstabel van Alfabiotech op onze site: https://www.indi.nl/nl-nl/klantenservice/software-en-formulieren#perstabellen

Heb je advies nodig? We helpen je graag!