Nieuw in ons assortiment: Milwaukee-gereedschap

Sinds kort bieden wij de producten van Milwaukee aan. Het Milwaukee-assortiment bevat een breed scala aan gereedschap: van boormachines tot accukitspuiten. In dit blog lees je hier meer over.

Milwaukee Blazer

Gereedschap voor professionals

De producten van Milwaukee zijn gericht op de professionele gebruiker. De verschillende machines zijn te verkrijgen met snoer 230 volt gereedschap en op accu draadloos gereedschap. Daarnaast zijn er nog de bijbehorende onderdelen zoals slijpschijven, boren en andere toebehoren.

Slijpmachine

De eerder genoemde draadloze accutools zijn grofweg onder te verdelen in twee series. Als eerste is er de M18 serie handgereedschappen. Deze bestaat uit grote, krachtige accumachines. Daarnaast is er nog de M12 serie. Dit is het kleine broertje van de M18 en bevat kleiner en handzamer gereedschap. Deze kleinere serie is ontworpen om effectief te werk te gaan op plekken waar de ruimte beperkt is.

Boormachine M12 & M18
M12 boormachine links & M18 boormachine rechts

Oer-Amerikaans merk

Milwaukee tools heeft meer dan 85 jaar ervaring met het maken van elektronisch gereedschap. Het bedrijf is in Amerika opgericht en heeft daar nog steeds de hoofdvestiging. Inmiddels worden de producten wereldwijd verkocht.

Nieuwsgierig? Neem dan op onze website een kijkje bij het volledige assortiment Milwaukee-gereedschap.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen of opmerkingen over Milwaukee producten of een andere technische vraag? Neem gerust contact op of laat een reactie achter, onder dit artikel.   

Lees ook:
Met welk toerental moet ik boren?
Welk toerental heb ik nodig voor mijn gatenzaag?
5 tips voor een professionele werkplaats
Welke maat morseconus heb ik?