HiKOKI in ontwikkeling

Bij HiKOKI (voormalig Hitachi) weten ze wat de vakman nodig heeft: het beste gereedschap voor iedere klus. Kwaliteit, veiligheid en zeer lange levensduur: dat zijn de basiseigenschappen die elke HiKOKI-machine bezit. Bovendien heeft HiKOKI fabrieksgarantie van 3 jaar op hun machines, inclusief accu’s en acculaders. Voor motoronderdelen van AC power tools met Brushless motor zit zelfs 2 jaar éxtra garantie.

HiKOKI is constant bezig zich te verbeteren door goed te luisteren naar de wensen van de professionele eindgebruiker. Hierdoor biedt HiKOKI machines die ergonomisch en veilig zijn. Daarnaast is comfort ook een belangrijke factor die meespeelt. Dit maakt de machines prettig om mee te werken.

En waar de wensen van de vakman veranderen, daar verandert HiKOKI mee, hoe groot of klein die verandering ook is. Maar ook het uitbreiden van het assortiment zorgt ervoor dat iedere nieuwe markt kan worden betreden met een betrouwbare HiKOKI.

De enige in zijn soort

Begin dit jaar bereikte deze specialist in gereedschap een mijlpaal met zijn koolborstelloze motoren in zowel accu- als elektrische machines. Hiermee is HiKOKI het enige merk dat koolborstelloze motoren levert in machines op netstroom. Deze nieuwe technologie wordt gebruikt in boor- en hakhamers, slijpmachines, cirkelzagen en slagmoeraanzetters.

Het ontbreken van een koolborstel heeft verschillende voordelen. Zo ondervindt de motor minder weerstand. En minder weerstand betekent minder slijtage, minder onderhoud en een langere levensduur. Bovendien is de power tool compacter, lichter en is er 50% minder warmteontwikkeling.

MULTI VOLT

Een ander voorbeeld van de ontwikkeling bij HiKOKI is de MULTI VOLT technologie die zorgt voor een nieuwe lichting accusystemen. Naast maximale flexibiliteit en optimale prestaties is er nog een bijzonder hoogstandje. Deze MULTI VOLT accu’s zijn namelijk eenvoudig uitwisselbaar met een groot assortiment aan 36V en 18 V power tools. Zo hoef je alleen nog in machines zonder accu te investeren.

Met het oog op duurzaamheid zijn dit dus prachtige stappen en is het voor de gebruiker uiteindelijk kostenbesparend. Het assortiment van HiKOKI vind je op www.indi.nl.