Facom SXL de uitschuifbare ratel

Facom heeft de keuze voor het gebruik van een compacte of juist de lange ratel heel eenvoudig gemaakt met haar nieuwe, uitschuifbare ratels uit de SXL-serie. Door slim het heft uit te schuiven van 260 tot 400 mm, levert de ratel een groter koppel.

Met de nieuwe ratel haakt Facom in op de trend naar multifunctioneel en slim gereedschap. De Facom SXL ratel garandeert een optimaal gebruikscomfort met zijn 8 instelposities en een ergonomische handgreep. Naar keuze is de ratel leverbaar in verschillende uitvoeringen met vaste of juist flexibele kop.

De Facom SXL serie is compact en toch krachtig

Het veelzijdige gereedschap is daarbij tegen alle situaties opgewassen: de standaard heftlengte biedt een goede toegankelijkheid; het lange heft een hoger koppel zonder grote inspanningen. Eenmaal uitgeschoven levert de ratel praktisch tweemaal zoveel kracht. Ingeschoven is hij compact en daarom eenvoudig op te bergen en mee te nemen voor serviceonderhoud. Uiteraard is het mechanisme afgestemd op zowel de korte als lange inzet.
Wil jij graag een Facom SXL uitschuifbare ratel? In de webshop van INDI kun je deze ratels vinden onder de volgende artikelnummers: SXL161BNL, SXL171BNL en SXL180BNL.

Op de website van Facom kun je meer lezen over de Facom SXL ratel.