Finder Toolbox, schakelklok programmeren met smartphone

Het programmeren van tijdschakelklokken is nog makkelijker en leuker geworden met de Serie 12 tijdschakelklokken van Finder. Via Google Play is de bijbehorende app gratis beschikbaar.

Met de opkomst van de smartphone groeide ook het aanbod van allerlei handige apps. Denk hierbij aan instellen van de temperatuur thuis, het afspelen van muziek of het bedienen van je smart-TV via het netwerk. Al snel vond de smartphone ook haar weg in de Industrie en de toepassingen daarbinnen. In aansluiting hierop voorziet Finder haar series 12 tijdschakelklokken 12.51 en 12.81 van een NFC (Near Field Communication) chip.

Duidelijke video

Met de NFC chip is het mogelijk om in de onmiddellijke omgeving van het apparaat te communiceren. Indien de smartphone ook beschikt over deze chip, welke o.a. gebruikt kan worden voor het verrichten van betalingen, kan daarmee deze tijdschakelklok geprogrammeerd worden. De video laat zien hoe middels de app eenvoudigweg de klok te programmeren is. Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor Android smartphones.

Bekijk de Finder Toolbox APP in de Google Playstore.