Nog betrouwbaarder verlijmen met Loctite 638 en Loctite 648

Loctite heeft haar lijmen 638 en 648 verbeterd waardoor ze een hogere betrouwbaarheid bieden door hun betere hittebestendigheid bij gelijkblijvende eigenschappen.

Loctite heeft een groot assortiment in industriële kleefstoffen en afdichtingsmiddelen. De nummers 638 en 648 zijn anaerobe lijmen voor cilindrisch bevestigen. De Loctite 638 is een lijm met een hoge viscositeit die het best toegepast kan worden bij toepassingen met een grotere speling, tot 0,25mm. De Loctite 648 heeft een lagere viscositeit en is dus geschikt voor toepassingen met een kleinere speling tot 0.15mm. Beide lijmen hebben een vergelijkbare hoge sterkte.

Hogere belasting met Loctite 638 en Loctite 648

De twee lijmen zijn verbeterd zodat ze een hogere hittebestendigheid hebben tot 180°C. De andere eigenschappen zoals uithardingstijd, sterkte, chemische weerstand en levensduur zijn behouden gebleven. De vernieuwde lijmen zijn met name geschikt voor de bevestiging van tandwielen, bussen en lagers op assen. De vernieuwde lijmen garanderen een hogere belastings-overdracht en een uniforme spanningsverdeling, terwijl ze wrijvingscorrosie elimineren. De assemblage met een verlijming is betrouwbaarder dan een conventionele assemblage zonder verlijming.

Loctite 638 en Loctite 648 online bestellen

Je kunt de nieuwe lijmen van Loctite eenvoudig bestellen in onze webshop. Ook hebben wij verschillende varianten van de Loctite 648-lijmen in ons assortiment.

Op de website van Loctite kunt u meer lezen over de Loctite 638 en Loctite 648 lijm.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de nieuwe Loctite-lijmen? stel je vraag hieronder, appmail of bel gerust op 088 0666 000. Wij helpen je graag verder.

Lees ook:

‘Health & Safety’ van LOCTITE: nieuwe lijmreeks voor veiliger gebruik
Krachtig cilindrisch bevestigen met Loctite