Krachtig cilindrisch bevestigen met Loctite

Voor het vastzetten van van assen, tandwielen, riemschijven en andere cilindrische onderdelen heeft Loctite enkele producten verbeterd. De vernieuwde Loctite 638 en 648 bieden een hogere betrouwbaarheid en hogere hitte bestendigheid bij gelijkblijvende eigenschappen.

Loctite heeft een groot assortiment in industriële kleefstoffen en afdichtingsmiddelen. De nummers 638 en 648 zijn anaerobe lijmen voor cilindrisch bevestigen zoals tandwielen, bussen en lagers op assen. Deze producten zijn vernieuwd en verbeterd, zodat ze een hogere hittebestendigheid hebben tot 180°C. De andere eigenschappen zoals uithardingstijd, sterkte, chemische weerstand en levensduur zijn behouden gebleven.

Betrouwbaardere assemblage van Loctite

De vernieuwde lijmen garanderen een hogere belasting en een uniforme spanningsverdeling, terwijl ze wrijvingscorrosie elimineren. De assemblage met een verlijming is betrouwbaarder dan een conventionele assemblage zonder verlijming. De 638 is een lijm met een hoge viscositeit die het best toegepast kan worden bij toepassingen met een grotere speling, tot 0,25mm. De 648 heeft een lagere viscositeit en is dus geschikt voor toepassingen met een kleinere speling tot 0.15mm. Beide lijmen hebben een vergelijkbare hoge sterkte.

Loctite borgmiddel 638 in het assortiment van INDI.nl
Loctite borgmiddel 648 in het assortiment van INDI.nl