Nieuw in de webshop van INDI: EZO lagers

De kogellagers van het Japanse merk EZO zijn nieuwkomers in de webshop van INDI.nl.  Dat is niet zomaar, want de EZO kogellagers staan bekend om hun specialisatie.  Nog een sterk punt van EZO is dat het bedrijf een grote voorraad heeft. Eventuele backorders worden dus snel nageleverd.

Specialisatie EZO lagers

De belangrijkste producten in het EZO-assortiment zijn dunringlagers (serie 618 en 619), RVS-lagers en miniatuurlagers.  De kleinste kogellager heeft een as-diameter van slechts 0,6 millimeter.
De kwaliteit van alle EZO kogellagers is volgens internationale standaarden gecertificeerd. Wereldwijd worden de kogellagers van dit merk gebruikt door bekende OEM’s.

Fabricage in Japan

Maandelijks rollen tientallen miljoenen EZO-kogellagers uit de fabrieken. De belangrijkste productielocatie is de fabriek in Sapporo te Japan. Daar worden de kogellagers in eigen beheer geproduceerd, inclusief de kogels, kooien en afdichtingen. Daarbij worden ultra moderne, proces gestuurde machines ingezet. Deze machines en de fabricagetechnieken zijn door fabrikant Sapporo Precision zelf ontwikkeld. Familiebedrijf Sapporo Precision is opgericht in 1960 en telt circa 1.000 medewerkers.

Meer EZO-kogellagers bij INDI.